Tulevaisuuden tutkimuksen seuralla on 14 paikallistoimintaryhmää ympäri Suomea. Ryhmät järjestävät mm. keskustelutilaisuuksia ajankohtaisista aiheista. Toimintaryhmien tilaisuuksista ilmoitetaan Futurinfo-jäsenkirjeissä, ryhmien kotisivuilla ja sähköpostilistoilla.

Paikallistoimintaryhmä Yhteystiedot
Helsingin toimintaryhmä – Tutuhesa
Toimintaryhmän blogi
Erkki Aalto, erkki.aalto(at)outlook.com

Hämeenlinnan toimintaryhmä Hämeenlinnan toimintaryhmä etsii uusia aktiiveja! Jos olet kiinnostunut toiminnasta Hämeessä, ota yhteyttä seuran toimistoon: tutuseura@gmail.com
Joensuun toimintaryhmä Lasse Neuvonen (lasse.neuvonen1@gmail.com). Joensuun ryhmä etsii uusia aktiiveja – jos olet kiinnostunut toiminnasta Joensuun alueella, ota yhteyttä Lasse Neuvoseen!
Kymenlaakson toimintaryhmä Harri Kivelä, harri.kivela[at]kouvola.fi, puh. p. 02061 58833
Kuopion toimintaryhmä Ari Paanala, ari.paanala[at]gmail.com
Puh. 0400 579 016
Kuopion ryhmä etsii uusia aktiiveja – jos olet kiinnostunut toiminnasta Kuopion alueella, ota yhteyttä Ari Paanalaan!
Lahden toimintaryhmä Jukka Ilmonen, jukka.ilmonen(at)lamk.fi
Mikkelin toimintaryhmä Jukka Tikkanen, jukka.tikkanen@otavanopisto.fi
Oulun toimintaryhmä Tiina Gallèn, tiina.gallen[at]oamk.fi
Oulun seudun ammattikorkeakoulu
puh. (08) 3126810, 050 3677253
Porin toimintaryhmä
Satakunnan Klubi
Porin toimintaryhmä etsii uutta vetäjää! Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@futurasociety.fi
Rovaniemen toimintaryhmä Rovaniemen toimintaryhmä etsii uutta vetäjää! Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@futurasociety.fi
Keski-Suomen toimintaryhmä Anne Hakala (anne.hakala@jamk.fi) ja Max Stucki. Keski-Suomen toimintaryhmä etsii uusia aktiiveja, joten jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä!
Seinäjoen toimintaryhmä Ari Virkamäki, ari.virkamaki[at]seamk.fi
puh. 040 8302373, sekä Matti Voutilainen
Tampereen toimintaryhmä Tero Villman, tutuseura.pirkanmaa@gmail.com. Ota yhteyttä jos haluat tulla mukaan toimintaan!
Turun toimintaryhmä Yhteyshenkilöt Tarja Meristö, tarja.meristo[at]laurea.fi ja Leena-Maija Laurén, leena-maija.lauren@utu.fi.