Tulevaisuuden tutkimuksen seura järjestää vuosittain seminaareja sekä muita tilaisuuksia. Vuosittain järjestetään yhteisöllinen kesäseminaari sekä muutaman vuoden välein Top Ten Futures -seminaari, jonka tarkoituksena on kriittiseen asiantuntijatietoon perustuen kiteyttää tulevaan kehitykseen olennaisesti vaikuttavia tekijöitä. Seuran paikallistoimintaryhmät järjestävät myös omia tilaisuuksia paikkakuntakohtaisesti.

Alla lista tulevista tapahtumista. Päivitettyjä tapahtumatietoja julkaistaan myös seuran Facebook-sivulla, Futurinfo-jäsenkirjeissä sekä Futura-lehdissä. Seuran tilaisuudet löydät myös Google-kalenterista.

TUTUSEURAN v. 2021 TAPAHTUMAT

Tammikuu

Tieteen päivät: ”Hyvä tieto tulevaisuudesta ennustamisena ja ennakointina” -podcast julkaistaan la 16.1. Puhujina FT Osmo Kuusi, akateemikko Ilkka Niiniluoto ja johtajaylilääkäri Päivi Metsäniemi sekä keskustelun puheenjohtajana seuran pj Laura Pouru. Lisäksi seuran vpj Sirkka Heinonen osallistuu 13.1.2021 paneelikeskusteluun ”Hyvä ja paha tieto – myytit ja tulevaisuus”, joka striimataan TSV:n YoutubeKanavalle suorana.

Suomi TuTuksi –virtuaalikiertue: joka kuun kolmannen keskiviikon ilta (paitsi heinäkuussa)

Futura 4/20 julkistaminen

Joulukuu

Pikkujoulut