Haluatko tutustua muihin tulevaisuusteemoista kiinnostuneisiin vapaamuotoisissa merkeissä?

Maaliskuussa 2021 Tutuseura järjestää ensimmäiset Random Coffee:nsa eli Sattumakahvinsa, yhteistyössä Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen kanssa.

Random Coffee –konsepti on alunperin syntynyt isojen yritysten huomattua, että henkilöstö ei välttämättä ikinä tutustu muihin kuin samalla osastolla työskenteleviin – ja siksi kehitettiin tämä parittain järjestettävä ”kahvitaukokeskustelun” muoto, jossa parit arvotaan ilmoittautuneiden kesken sattumanvaraisesti. Random Coffee -tapaaminen kestää noin 15-30 minuuttia ja keskustelun aiheena voi olla mikä vain, mutta toki lähtökohtaisesti painopiste on tulevaisuudentutkimuksessa ja tutustumisessa.

Tulevaisuuden tutkimuskeskus on organisaationa jo testannut tätä konseptia vajaan vuoden verran henkilökunnan ja opiskelijoiden kesken. Palaute on ollut positiivista ja Sattumakahvit on nähty toimivan erityisen hyvin myös virtuaalisina näin pandemia-aikaan. Nyt toiveena on avata keskusteluja myös Tutuseuran jäsenistölle!

Koska mukana on myös kansainvälisen taustan omaavia tutkijoita ja opiskelijoita niin keskusteluja käydään suomeksi, englanniksi ja haluttaessa myös ruotsiksi – ja ilmoittautuessaan kukin voi valita omat kielitoiveensa.

Ilmoittaudu mukaan tästä: