Haluatko tutustua muihin tulevaisuusteemoista kiinnostuneisiin vapaamuotoisissa merkeissä?

Random Coffee perustuu ajatukseen, että samassa organisaatiossa tai verkostossa toimivat eivät välttämättä törmää muuten kuin organisoidusti – ja siksi on kehitetty tämä pareittain järjestettävä ”kahvitaukokeskustelu”, jossa parit arvotaan ilmoittautuneiden kesken sattumanvaraisesti.


» » Tutu-sattumakahvit uudella tapaa 21.5.2021

Tutuseuran ja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen maaliskuussa järjestämät Random Coffee –tapaamiset eli Sattumakahvit onnistuivat sen verran hyvin, että päätimme pitää pian jo seuraavat, mutta hieman eri tavalla! Tällä kertaa kuitenkin kaikki osallistujat tapaavat yhteisessä Zoom-tilaisuudessa, jolloin arvottava pari selviää vasta itse tilaisuudessa.
Aika ja paikka: pe 21.5.2021 klo 12.00-12.45 Zoomissa.

Koska mukana on myös kansainvälisen taustan omaavia tutkijoita ja opiskelijoita niin keskusteluja käydään suomeksi, englanniksi ja haluttaessa myös ruotsiksi – tapahtuman alussa kukin voi ilmaista omat kielitoiveensa.
Ilmoittaudu mukaan: http://bit.ly/RandomCoffee210521 viim. pari tuntia ennen tilaisuuden alkamista, jotta ehdit saada linkin!

Osallistuminen on rajattu seuran jäsenille sekä Tutukeskuksen henkilökunnalle ja opiskelijoille.

*

Maaliskuussa 2021 Tutuseura järjestää ensimmäiset Random Coffee:nsa eli Sattumakahvinsa, yhteistyössä Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen kanssa.

Random Coffee –konsepti on alunperin syntynyt isojen yritysten huomattua, että henkilöstö ei välttämättä ikinä tutustu muihin kuin samalla osastolla työskenteleviin – ja siksi kehitettiin tämä parittain järjestettävä ”kahvitaukokeskustelun” muoto, jossa parit arvotaan ilmoittautuneiden kesken sattumanvaraisesti. Random Coffee -tapaaminen kestää noin 15-30 minuuttia ja keskustelun aiheena voi olla mikä vain, mutta toki lähtökohtaisesti painopiste on tulevaisuudentutkimuksessa ja tutustumisessa.

Tulevaisuuden tutkimuskeskus on organisaationa jo testannut tätä konseptia vajaan vuoden verran henkilökunnan ja opiskelijoiden kesken. Palaute on ollut positiivista ja Sattumakahvit on nähty toimivan erityisen hyvin myös virtuaalisina näin pandemia-aikaan. Nyt toiveena on avata keskusteluja myös Tutuseuran jäsenistölle!

Koska mukana on myös kansainvälisen taustan omaavia tutkijoita ja opiskelijoita niin keskusteluja käydään suomeksi, englanniksi ja haluttaessa myös ruotsiksi – ja ilmoittautuessaan kukin voi valita omat kielitoiveensa.

 Ilmoittaudu mukaan tästä: