Tervetuloa Tulevaisuuden tutkimuksen seuran kevätkokoukseen torstaina 18.4.2024 klo 16 alkaen. Kokouksen jälkeen klo 18.30 Perttu Pölönen pitää alustuksen aiheesta Tulevaisuuden yleissivistys – teknologinen näkökulma.

Virallinen kokouspaikka on Tieteiden talolla (sali 505), Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki. Etäosallistuminen on kuitenkin mahdollista1. Etäyhteys järjestetään Teams-alustan kautta. Tarkemmat saapumisohjeet / kokouksen osallistumislinkki lähetetään vain ao. ohjeiden mukaisesti etukäteen ilmoittautuneille.

Virallinen kevätkokouskutsu pdf-versiona: Kutsu kevätkokoukseen

OHJELMA

klo 16.00 kevätkokous alkaa

Kevätkokouksessa käsitellään seuraavat sääntömääräiset ja hallituksen esittämät asiat:

  1. Kokouksen avaaminen
  2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Käsitellään hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2023
  6. Käsitellään vuoden 2023 toiminnantarkastuskertomus
  7. Päätetään toimintavuoden 2023 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksymisestä sekä vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  8. Muut esille tulevat asiat
  9. Kokouksen päättäminen

Hallitukselle ei ole määräpäivään mennessä esitetty muita asioita käsiteltäväksi kokouksessa.

Huom! Kevätkokoukseen etänä osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen etukäteen, viim. 11.4.2024 tällä lomakkeilla: . Teams-linkki kevätkokousohjelmaan lähetetään vain ilmoittautuneille.

Kahvitarjoilun ja rajallisen tilan vuoksi toivomme myös läsnäolijoiden ilmoittautuvan kokoukseen, tällä lomakkeella: .

Yhteisöjäsenten edustajia pyydetään lähettämään allekirjoitettu valtakirja etukäteen os. toimisto@tutuseura.fi. Vuosikokouksen liitteet päivitetään luettaviksi ja kommentoitaviksi Google Drivessä: . Kommentteja tilinpäätökseen ja toimintakertomukseen voi tehdä suoraan tiedostoihin tai lähettää seuran toimistolle (toimisto@tutuseura.fi) 16.4.2024 mennessä.

Kokouksen jälkeen, klo 18.30 vuorossa on futuristi ja tietokirjailija, Perttu Pölösen pitämä alustus aiheesta Tulevaisuuden yleissivistys – teknologinen näkökulma.

Tervetuloa!

Tulevaisuuden tutkimuksen seuran hallitus

1Seuran sääntöjen pohjalta seuran hallitus on päättänyt mahdollistaa osallistumisen kevätkokoukseen 18.4.2024 sekä paikan päällä että etäalustan kautta. Hallitus on myös päättänyt, että asiamiesten käyttöä ei mahdollisteta henkilöjäsenten osalta ja että kokoukseen etänä osallistuvien on teknisten järjestelyjen takia ilmoittauduttava etukäteen, viim. 11.4.2024.