KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN

Tiistaina 26.4.2022 klo 18.15

Virallinen kokouspaikka on Tieteiden talon väistötiloissa (Aalto-yliopisto Töölö, Runeberginkatu 14–16, (3. krs A-siipi) 00100 Helsinki. Etäosallistuminen on kuitenkin mahdollista ja yleisesti kokoontumisessa noudatetaan mahdollisia pandemiarajoituksia. Etäyhteys järjestetään myöhemmin ilmoitettavan alustan kautta. Kokouksen etäosallistumislinkki lähetetään vain ao. ohjeiden mukaisesti etukäteen ilmoittautuneille. Kutsu pdf-muodossa.

Kevätkokouksessa käsitellään seuraavat sääntömääräiset asiat:

1 § Kokous avataan ja todetaan yhdistyksen sääntöjen mukaisesti päätösvaltaiseksi ja oikein koolle kutsutuksi.
2 § Valitaan kevätkokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja pöytäkirjantarkastajat.
3 § Käsitellään hallituksen kertomus seuran toiminnasta ja taloudesta vuodelta 2021.
4 §  Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle.
5 §   Muut hallitukselle esitetyt asiat.
6 §   Kokouksen päättäminen.

Vuosikokouksen liitteet eli tilinpäätöstiedostot ja toimintakertomuksen luonnos ovat luettavissa ja kommentoitavissa Google Drivessä (12.4.2022 alkaen): Linkki tilinpäätöstietoihin

Huomio! Kevätkokoukseen osallistumisen (sekä etänä että paikan päällä) edellytyksenä on ilmoittautuminen etukäteen, viim. 19.4.2022 tällä ilmoittautumislomakkeella: Kevätkokousilmoittautuminen 2022
Etäosallistumislinkki kevätkokoukseen lähete­tään vain ilmoittautuneille. Kokoukseen osallistujien jäsenyys (yhteisöjäsenten osalta valtakirja) tarkis­tetaan.

Kommentteja tilinpäätökseen ja toimintakertomukseen voi tehdä suoraan Google Drive -tiedostoihin tai lähettää seuran toimistolle (toimisto@futurasociety.fi) 23.4.2022 mennessä.

§  §  §

Ennen kevätkokousta klo 17–18 kevätkokousalustus:
Futuristi Elina Hiltunen, What’s Next Oy

Suomen tulevaisuudet – suuret kysymykset ja vastaukset

Kevätkokous on vain jäsenille, mutta alustustilaisuus on avoin myös ei-jäsenille. Osallistua voi etänä tai pandemiarajoitukset huomioiden myös paikan päällä.

Huomio! Ilmoittaudu viimeistään 19.4.2022, jotta ehdimme hoitaa tarvittavat valmistelut. Seuran jäsenet ilmoittautuvat alustukseen samalla linkillä kuin kevätkokoukseenkin. Ilmoittautumiset pelkkään alustukseen, myös ei-jäsenille linkillä: Ilmoittautuminen alustukseen (tai tarvittaessa puhelimitse 040 5028672).

Tervetuloa!

Helsingissä 28.2.2022

Tulevaisuuden tutkimuksen seuran hallitus

***

Tiedoksi jäsenistölle
Seuran säännöissä mainitaan, että hallitus voi mahdollistaa osallistumisen vuosikokouksiin etänä. Tämän pohjalta seuran hallitus on 28.2.2022 kokouksessaan päättänyt mahdollistaa osallistumisen kevätkokoukseen 26.4.2022 sekä paikan päällä että etäalustan kautta. Virallinen kokouspaikka on Tieteiden talon väistötiloissa (Runeberginkatu 14–16, 00100 Helsinki). Hallitus on myös päättänyt, että asiamiesten käyttöä ei mahdollisteta henkilöjäsenten osalta ja että kokoukseen on ilmoittauduttava etukäteen, viim. 19.4.2022.