Tulevat tilaisuudet

Seuran tulevat paikallistoiminnan tilaisuudet löytyvät uusimmasta Futurinfo-jäsenkirjeestä sekä seuran Facebook-sivulta.

Keväällä 2021 järjestetään tulevaisuustyöpajojen sarja, josta lisätietoa omalla sivullaan.

Ryhmän toiminta

Toimintaryhmään kuuluvat periaatteessa kaikki laajasti ymmärretylle pääkaupunkiseudulle itsensä postiosoitteella paikantaneet seuran jäsenet. Meitä on kaikkiaan noin 360 eli yli puolet seuran jäsenistöstä. Tervetuloa mukaan!

Normaalioloissa järjestämme kevät-, syys- ja talvikaudella pari kertaa kuussa yhteisen tapaamisen, jossa  jäsenemme tai kutsuvieraat alustavat käsiteltävästä tulevaisuusteemasta. Tilaisuudet järjestetään Tieteiden talon  peruskorjauksen aikana (2021-2022) väistötiloissa: Aalto-yliopisto Töölö (entinen Kauppakorkeakoulu), Runeberginkatu 14-16; 00100 Helsinki.

Toimintaa suunnittelemme lounaskokouksissa, kunhan pandemiatilanne sen taas sallii.

Tutuhesalla on sähköpostilista, jolla käydään vapaamuotoista tulevaisuuskeskustelua aiheista, joita itsekukin 250 listalaisesta voi nostaa esiin sekä tiedotetaan mielenkiintoisista tilaisuuksista ja tietolähteistä. Jos haluat mukaan listalle, lähetä viesti Erkki Aallolle: erkki.aalto(at)outlook.com. Tervetuloa listalle paikkakunnasta riippumatta.

Tutuhesan yhteyshenkilö:
Erkki Aalto, erkki.aalto(at)outlook.com