Tulevat tilaisuudet

Seuran tulevat paikallistoiminnan tilaisuudet löytyvät uusimmasta Futurinfo-jäsenkirjeestä sekä seuran Facebook-sivulta. Tutuseuran kalenteriin pyritään myös päivittämään seuran tapahtumat: bit.ly/Tutukalenteri.

Ryhmän toiminta

Toimintaryhmään kuuluvat periaatteessa kaikki laajasti ymmärretylle pääkaupunkiseudulle itsensä postiosoitteella paikantaneet seuran jäsenet. Meitä on kaikkiaan noin 360 eli yli puolet seuran jäsenistöstä. Tervetuloa mukaan!

Normaalioloissa järjestämme kevät-, syys- ja talvikaudella pari kertaa kuussa yhteisen tapaamisen, jossa  jäsenemme tai kutsuvieraat alustavat käsiteltävästä tulevaisuusteemasta. Tilaisuudet järjestetään Tieteiden talon  peruskorjauksen aikana (2021-2022) väistötiloissa: Aalto-yliopisto Töölö (entinen Kauppakorkeakoulu), Runeberginkatu 14-16; 00100 Helsinki.

Toimintaa suunnittelemme lounaskokouksissa, joista tiedotetaan erikseen.

Tutuhesalla on sähköpostilista, jolla käydään vapaamuotoista tulevaisuuskeskustelua aiheista, joita itsekukin yli 350 listalaisesta voi nostaa esiin sekä tiedotetaan mielenkiintoisista tilaisuuksista ja tietolähteistä. Jos haluat mukaan listalle, lähetä viesti Erkki Aallolle: erkki.aalto(at)outlook.com. Tervetuloa kaikille avoimelle listalle paikkakunnasta riippumatta!

Tutuhesan yhteyshenkilö:
Erkki Aalto, erkki.aalto(at)outlook.com

Menneet tilaisuudet / Aineistoarkisto

Keväällä 2021 järjestettiin tulevaisuustyöpajojen sarja, josta lisätietoa omalla sivullaan.