Tulevat tilaisuudet

Seuran tulevat paikallistoiminnan tilaisuudet löytyvät aina uusimmasta Futurinfo-jäsenkirjeestä sekä seuran Facebook-sivulta.

 

 

Ryhmän toiminta

Toimintaryhmään kuuluvat periaatteessa kaikki laajasti ymmärretylle pääkaupunkiseudulle itsensä postiosoitteella paikantaneet seuran jäsenet. Meitä on kaikkiaan noin 360 eli yli puolet seuran jäsenistöstä. Aktiivisia toimijoita on vähemmän, tervetuloa siihen joukkoon!

Järjestämme kevät- ja syyskaudella noin kerran kuussa yhteisen tapaamisen, jossa joko jäsenemme tai joku ulkopuolinen alustaja esittelee mielenkiintoisen tulevaisuusteeman ja sitten käymme keskustelua niin kauan kuin asiaa riittää. Tilaisuudet järjestetään yleensä Tieteiden talolla Kirkkokadulla Helsingissä. Lisäksi suunnittelemme toimintaamme lounaskokouksissa pari kertaa syys- ja kevätkaudella.

Ryhmällämme on sähköpostilista, jolla käydään vapaamuotoista keskustelua aiheista, joita itsekukin 250 listalaisesta voi nostaa esiin sekä tiedotetaan mielenkiintoisista tilaisuuksista. Jos haluat mukaan listalle, lähetä viesti Matti Leskiselle: matti.leskinen(at)iki.fi. Tutuhesa-listan viestejä vuodesta 2000 lähtien voi myös lukea netissä: http://groups.yahoo.com/group/tutuhesa/messages. Viestejä voi pöyhiä hakutyökaluilla.

Ryhmämme blogi sijaitsee osoitteessa http://tutuhesa.blogspot.com/

Tutuhesan vetäjätiimi:
Matti Leskinen, matti.leskinen(at)iki.fi
Pentti Räsänen, pentti.rasanen(at) kolumbus.fi
Arto Salmela, artoslm(at)saunalahti.fi

*

Menneet tilaisuudet / Aineistoarkisto