Tulevaisuuden tutkimuksen seura

Tulevaisuudentutkimus on monitieteellinen tiedonala, jonka tarkoituksena on selvittää millaisia mahdolliset, toivottavat tai todennäköiset tulevaisuudet voisivat olla. Näin saatua tietoa hyväksikäyttämällä ihminen pystyy vaikuttamaan omaan elämäänsä. Olemme jokainen valinnoillamme omalta osaltamme vastuussa siitä, tuleeko huomispäivästä sellainen, että sitä on hyvä elää.

Seuran toiminnan tarkoituksena on

– myötävaikuttaa suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin kehittämiseen pitkällä aikavälillä
– edistää ja levittää tulevaisuudentutkimusta ja sen hyväksikäyttöä maassamme sekä siihen perustuvaa keskustelua samalla kehittäen sen vaatimia aineellisia, organisatorisia ja henkisiä edellytyksiä.

* * *

Etkö löydä etsimääsi? Seuran vanhat sivut löytyvät vielä osoitteesta www.futurasociety.fi !

This entry was posted in Etusivu. Bookmark the permalink.