Syyskokous 2013

Tulevaisuuden tutkimuksen seura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin maanantaina 25.11.2013 klo 18.00 alkaen Seuran toimistolla, Annankatu 9, 5. krs, 00120 Helsinki.

Syyskokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat

1. Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus.
2. Syyskokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta.
3. Seuran toimintasuunnitelman; Toimintasuunnitelma 2014 (luonnos)  ja talousarvion vahvistaminen vuodelle 2014; Talousarvio2014_(luonnos).
4. Jäsenmaksujen suuruus vuonna 2014 varsinaisten jäsenten, nuoriso- ja opiskelijajäsenten sekä yhteisöjäsenten osalta.
5. Hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle;
6. Toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien valinta.
7. Muut asiat

Kiitos osallistujille!

* * * *

Syyskokouksen jälkeen
YTT, Erikoistutkija, Toimitusjohtaja Yrjö Myllylä, RD Aluekehitys Oy
alusti aiheesta
Arktisen toimintaympäristön vahvat ennakoivat trendit ja suomalaisen elinkeinoelämän mahdollisuudet (esitys pdf-muodossa)

Tervetuloa !

Sekä vuosikokousta että alustusta voi seurata etänä netissä osoitteessa otavanopisto.adobeconnect.com/tutu.